Lomalla on hyvä lepäillä


Lomailu on ihanaa. Tämä ei varmaan ollut yllätys kenellekään! :) Nyt mennään vuorokautta nro 4 ilman Buranaa! No, yhden pillerin otin ennaltaehkäisevästi, kun menin kaveria tapaamaan keskustaan, ettei siellä sitten iske kivut kesken kävelyn ja jutustelun. En muista koska viimeksi olisin ollut näin monta päivää ilman kipulääkkeitä. Olen ilmeisesti päässyt rauhalliseen lomarytmiin, ja kroppa tykkää.  Ei tietysti pitäisi sanoa näin, kun tietysti Mr. Murphy lakeineen astuu heti kuvioihin.

Lomassa on parasta se, että voi tehdä asioita omalla rytmillä. Olen voinut torkkua päiväunia ja nukkua jopa 9 tunnin yöunia. En muista koska viimeksi olisin sellaisia nukkunut, ja tänä vuonna näin on käynyt jo kolmesti. Tiedän, monellekaan yhdeksän tunnin unet eivät ole mikään ihme, mutta olen aina luullut, että mulle riittää seitsemän. On ainakin riittänyt vuosikaudet.

Nyt vaan pitäisi pystyä viemään tämä sama rytmi työelämään. Nyt tuntuu, että se on täysin mahdollista ja mikäs tässä ollessa melko kivuttomana tai ainakin lääkkeettömänä. Tiedän, että todellisuus iskee sitten syksyllä viimeistään, kun alkaa normaali hulabaloo ja projektit, mutta nautitaan nyt tästä tunteesta ja lomasta.

Huomaan myös olevani tosi ahkera tämän blogin kanssa näin lomalla. Tulee kirjoitettua uusia postauksia todella usein, ja olen jaksanut päivittää lisätietoa-sivun linkkilistaa sekä tuota hms-tietoa -sivua. Lisäksi olen puolessa välissä Hypermobility of Joints -kirjaa. On mielenkiintoinen opus, vaikkakin osa artikkeleista hieman turhan paljon täynnä lääketieteellistä terminologiaa. Nyt on ollut aikaa lukea ja etsiä artikkeleita netistä. Paljon on tietoa, pitää vaan pikkuhiljaa käydä sitä kaikkea läpi.

On myös mukava huomata tuolta tilastoista, että tätä blogia käy joku lukemassakin. :) Toivottavasti keräämistäni artikkeleista ja tiedoista on jollekulle jotain hyötyä.

Blogiarkisto

Näytä enemmän

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Autismi, ADHD ja hypermobiliteetti

Autonominen hermostoni on sekaisin

Puutunut kieli