Global Learning Conference lähestyy

Ehlers-Danlos Societyn järjestämä Global Learning Conference eli suurelle yleisölle tarkoitettu konferenssi järjestetään Baltimoressa 14.-16.7. Konferenssista on vielä tihkunut hyvin vähän tietoa. He ovat lupailleet live-twiittausta tapahtumasta, joten sitä voinee seurata heidän Twitter-tilinsä https://twitter.com/TheEDSociety kautta. Näyttää siltä, että hashtagiä #ZebraStrong aiotaan käyttää twiittauksessa, joten tätä kannattanee myös seurata.

Aikaerohan Baltimoren ja Helsingin välillä on 7 tuntia, joten kun konferenssi siellä alkaa klo 6.30 paikallista aikaa, on kello täällä 14.30. Sen loppuessa klo 18.30, on kello täällä 01.30. Aikataulua kurkkiessani näyttää perjantaina 15.7. siellä olevan klo 16.35-17.35 Suomen aikaa hypermobiilista EDS:stä luento.  Lisäksi klo 18.05-19.05 on keskustelu hypermobiilin muodon historiasta. En aikataulusta löytänyt muita kohtia, jossa ehkä uusia hoitosuosituksia tai diagnosointikriteereitä olisi esitelty, niin oletan se tapahtuvan tuolloin. Mitä asiasta nyt voidaan tuolloin kertoa.
Learning Conferencen aikataulu

Itse yritän seurata live-twiittausta, mutten tiedä, pystynkö muiden menojeni takia. Toki ainakin jälkeenpäin aion käydä twiittejä läpi. Valitettavasti tapahtumasta ei vielä ole uutta kerrottavaa, sillä puhujiakaan ei ole paljastettu. Joudumme siis odottamaan vielä muutaman viikon, mitä tietoja konferenssista tihkuu.

Kuvan oikeudet: The Ehlers-Danlos Society.  Kuva linkkitetty Twitteristä.

Blogiarkisto

Näytä enemmän

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Autismi, ADHD ja hypermobiliteetti

Autonominen hermostoni on sekaisin

Puutunut kieli