Lisätietoja toukokuun EDS-symposiumin tietojen julkaisemisesta

Luin Ehlers-Danlos National Foundationin Facebook-sivulta, että heinäkuun Baltimoren Global Learning -konferenssissa esitetään ainakin joitain toukokuun kansainvälisen symposiumin aineistoja. Sivuilla luki myös, että lääketieteellistä informaatiota symposiumista julkaistaan heidän sivuillaan jossain vaiheessa tätä vuotta. Heidän Facebook-sivujaan ja verkkosivujaan kannattanee siis seurailla. Kyllähän minäkin taas bloggaan, kun on jotain kerrottavaa - ja saan siitä tietää. En kyllä lupaa heti samalla sekunnilla asiasta kirjoitella, kun on tuo päivätyökin tehtävänä.

Toukokuun symposiumin tietojen lopulliselle julkaisulle vasta tammikuussa löytyi myös syy. Symposiumin tiedot kootaan tieteelliseksi paperiksi, joka julkaistaan tieteellisessä julkaisussa. Se pitää olla vertaisarvioitu ennen julkaisua, joten sen vuoksi julkaisuun menee aikaa. Toisaalta on hyvä, että tiedot tulevat tieteelliseen julkaisuun ja sitä kautta suoraan alan ammattilaisille. Itse toivon myös, että julkaisu olisi heti ilmainen eli suoraan myös suuren yleisön luettavissa. Tai ei ainakaan kovin kallis, jos sen joutuu ostamaan lukeakseen.

EDFN:n sivuilla luki, että organisaation nimi muuttuu Ehlers-Danlos Societyksi, ja samalla muuttuu maailmanlaajuiseksi organisaatioksi, jonka hallituksessa istuu maailman johtavia EDS-tutkijoita.
Lue EDFN:n uutinen nimen vaihdoksesta ja tehtävästä

Ehlers-Danlos National Foundation Facebookissa

Tänään vain lyhyt päivitys tähän asiaan, sillä päänsärkyisenä ei parempaan kirjoitukseen pysty. Palaan omilla kuulumisillani asiaan myöhemmin.

Blogiarkisto

Näytä enemmän

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Autismi, ADHD ja hypermobiliteetti

Autonominen hermostoni on sekaisin

Puutunut kieli