Vertaistukea ja uusia kavereita

Olen viikon sisällä tutustunut moniin uusiin ihmisiin. Kävin viikonloppuna notkis-tapaamisessa. Vaikka mietinkin kotona jaksanko lähteä, kannatti mennä. Vertaistapaamiset ovat mukavia tilaisuuksia. Tietysti osa porukasta tunsi toisensa hyvin, osa oli toisilleen vieraampaa. Kaikilla on kuitenkin yhteinen asia, sama tai saman tyyppinen sairaus, ja juttua riitti. Suosittelen kaikille, jotka ovat joskus jonnekin vertaistapaamiseen lähtemistä pohtineet.

Olen tapaamisen jälkeen pitänyt yhteyttä yhteen henkilöön, joka vuorostaan yhytti minut toisen kanssa. Viikon hienoimpia tapahtumia oli se, kun sain puhelun itselleni vieraalta henkilöltä ja päädyimme höpöttämään puhelimessa yli kaksi tuntia! No, eipä minua kukaan ole kovin hiljaiseksi koskaan väittänytkään. Onneksi toinenkin sai välillä suunvuoron. 

Sain myös uutisia, että EDS International Symposiumin www-sivut valmistuvat nyt syksyn aikana, vaikka niille onkin jo jotain tietoa ilmestynyt. Sivut löytyvät osoittesta http://eds2016.org/. Lisäksi olen ehtinyt sopia tapaamista kuukauden päähän Sedyn nettisivuihin liittyen. On ollut oikein hypermobiili viikko. 

Viikko on mennyt niin touhottaessa sekä töissä että vapaa-aikana. Olen ehtinyt tavata paljon muitakin ihmisiä työhöni liittyvässä seminaarissa ja käydä monia mielenkiintoisia keskusteluita. Sielläkin tapasin paljon mukavia ihmisiä. Olen käynyt pilateksessa ja PhysioPilateksessa, käynyt äitini puolesta asioilla sekä kasannut tavaroita ja vienyt ne kirppikselle. Tottakai kaikki kasaantuu aina samalle viikolle! Miksei sitä vaan opi aikatauluttamaan elämäänsä väljemmäksi? Tämä viikko on tuntunut todella pitkältä, vaikka on tapahtunut paljon mukavia asioita. Väsyttää kovasti ja kroppa protestoi. Odotan jo viikonloppua! Voin loikoilla ja lukea, parannella särkeviä jäseniä ja nukkua. Zzzzz Ihanaa!

Blogiarkisto

Näytä enemmän

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Autismi, ADHD ja hypermobiliteetti

Autonominen hermostoni on sekaisin

Puutunut kieli